Kisfaludy Program
Interreg
Széchenyi2020
„Civil összefogás a kárpátaljai közösségekért!”

„Civil összefogás a kárpátaljai közösségekért!”

2022. november 22. 13:26 kedd

A Miniszterelnökség a Katolikus Karitásszal és a Civil Központok országos hálózatával együttműködve adománygyűjtő kampányt szervez kárpátaljai közoktatási és szociális intézmények részére.
 
A Komárom-Esztergom Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ partnereivel együttműködve az alábbi két intézmény számára gyűjt adományokat:
❖ Nagyszőlősi Idősek Otthona
❖ Nagyszőlősi Árvaház
 
Az intézményekkel történő kapcsolatfelvétel során részükről az alábbi szükségletek merültek fel: tartós élelmiszer, tisztálkodószerek, higiéniai termékek, fertőtlenítő szerek, felnőtt pelenka.
 
Partnereinkkel összefogva négy megyei gyűjtőpontot hoztunk létre, ezen pontokra várjuk civil szervezetek, közösségek, intézmények, cégek, vállalkozások, magánszemélyek felajánlásait.
 
Szeretnénk kérni, hogy a gyűjtőpontokra hatósági áron vásárolt termékeket NE hozzanak mivel azt nem lehet kivinni az országból: kristálycukor (fehércukor), búzafinomliszt BL 55, finomított napraforgó étolaj, UHT 2,8%-os tehéntej.
 
Gyűjtőpontok:
- Civil Közösségi Szolgáltató Központ – 2800 Tatabánya, Kós Károly u. 2.
- Tatai Rendház – 2890 Tata, Tanoda tér 5/A
- Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár – 2840 Oroszlány, Szent Borbála tér 1.
- Kapcsolatok Háza Esztergom – 2800 Esztergom, Széchenyi tér 14.
 
Az adománygyűjtő pontok november 29-ig üzemelnek.
Egyéb információk, kérdés esetén keressék kollégáinkat a civil.kem@mntkem.hu címen, illetve a 20/237-5137-es és a 34/787-242-es telefonszámon.
Köszönjük a felajánlásokat!
 
 
Komárom-Esztergom Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ
E-mail: civil.kem@mntkem.hu
Telefon: 20/236-2553