Esztergom a Dunakanyar fővárosa logo
Forgalmirend-változás a Kis-Duna sétányon

Forgalmirend-változás a Kis-Duna sétányon

22. szeptember 30. 09:33 péntek

Frissítés:

A Kis-Duna sétány platánfasorát és Gesztenye fasort érintő faápolási feladatok tervezett ütemterve a helyszínek módosulásával változik: 

  • a munkakezdés új helyszínen indul meg. Ez a helyszín a Lőrinc utca és József Attila tér közötti szakaszt fogja érinteni.

Fasorkarbantartás miatt forgalmirend-változásra és parkoló lezárásra kell készülni Esztergomban a Kis-Duna sétányon              

A Kis-Duna sétányon a fasorok faápolási feladatainak végzése miatt szakaszos lezárásra kell számítani 2022. október 3-tól. A munkákat emelőkosaras gépjármű segítségével végzik, melynek helyigényére tekintettel, illetve a munkavégzéshez szükséges biztonsági zóna kialakítása érdekében szükséges az érintett útszakaszokat teljes szélességében lezárni és az ott található parkolókat kiüríteni.

Kérjük a lakosságot, hogy a munkálatok idejére az érintett útszakaszokon parkoló gépjárműveiket az autók vagyonvédelme érdekében feltétlenül távolítsák el a munkaterületről!

A munkálatok ütemezése az alábbiak szerint történik:

október 3-7.: Kis Duna sétány Árok utca és IV. Béla király utca közti szakasza
október 10-14.: Kis Duna sétány IV. Béla király utca és Szent Miklós utca közti szakasza
október 17-21.: Kis Duna sétány Szent Miklós utca és Lőrinc utca közti szakasza
október 24-28.: Kis Duna sétány Lőrinc utca és Liszt Ferenc utca közti szakasza

A Gesztenye fasor fáinak karbantartási feladatai folyamatos munkavégzéssel kerülnek végrehajtásra, a munkaterület a gyalogosforgalom elől szakaszosan kerül lezárásra.

A fasorkarbantartással kapcsolatos észrevételeikkel Szücs Gábor (0630/9578-380) munkavezetőt vagy Boldizsár Lóránt (542-198) főkertészt kereshetik.

Kérjük az arra járókat, hogy az érintett útszakaszokon az ideiglenes forgalmi és parkolási rendnek megfelelően, fokozott óvatossággal, körültekintően közlekedjenek!

A munkálatok elvégzésének idejére megértésüket és türelmüket kérjük.

Városi sziluett
Interreg Kisfaludy Széchenyi2020