Esztergom a Dunakanyar fővárosa logo
Ideiglenes forgalomkorlátozás a Sportcsarnok építési munkálatai miatt

Ideiglenes forgalomkorlátozás a Sportcsarnok építési munkálatai miatt

22. január 07. 10:59 péntek

Az esztergomi Pézsa Tibor Sportcsarnok bővítése miatt szükséges daruzási és közműépítési munkákhoz kapcsolódó, ideiglenes forgalomtechnikai lezárások várhatók 2022. január 10. és február 15. között.

A lezárásokra két, a közúti forgalmat is érintő munkafázis elvégzésének idejére kerül sor:

  • A Gőzhajó utca és a Helischer József út kereszteződésében két ütemben kerül sor a közműépítésekre, melyek során a csomópont – szűkített közlekedési területtel – végig járható marad.
  • A Gőzhajó utcában tervezett munkálatok miatt a Gőzhajó utca szakaszosan, 2022. január 10. és február 15. között, több alkalommal – a daruzási munkálatok elvégzésének idejére, melyek során előre gyártott vasbeton elemek kerülnek beemelésre – teljes szélességben lezárásra kerül. A lezárás lehet fél, vagy egésznapos, illetve legfeljebb háromnapos.
  • A munkálatok ideje alatt a Gőzhajó utcai nagy, murvás parkoló megközelítése csak a Táncsics Mihály utca felől lesz lehetséges, a Hősök terén lévő körforgalomban, a Kossuth Lajos utcai ág előtt kihelyezett tájékoztató tábla szerint.

 

A korlátozások pontos időpontjáról az egyes munkafolyamatokat megelőző napon tudunk tájékoztatást adni.

Kérjük az arra járókat, hogy az érintett útszakaszon a megváltozott forgalmi rendnek megfelelően, fokozott óvatossággal, körültekintően közlekedjenek!

Városi sziluett
Interreg Kisfaludy Széchenyi2020