Esztergom a Dunakanyar fővárosa logo
Újabb ideiglenes forgalmirend-változás a Simor János utcában

Újabb ideiglenes forgalmirend-változás a Simor János utcában

23. szeptember 14. 15:06 csütörtök (10 hónapja)

A gyorsétterem építési kivitelezési munkálatainak megkezdése miatt 2023. szeptember 15-től a Simor János utcába a Terézia utca (1111. sz. út) irányából csak az építési forgalom és az ott lakók hajthatnak be gépjárművel, és kizárólag a Láhner György utca kereszteződéséig, ugyanis a Láhner György utca és a Magyar utca vonalában teljes útzár lép életbe a Simor János utcán. 

A Láhner György utcai lakók közlekedése és a Terézia utca irányába történő visszafordulás továbbra is biztosítva lesz, de időnkénti forgalomkorlátozás előfordulhat.

A Simor János utcán a gépjárműforgalom az Arany János utca felől csak a Sissay köz kereszteződéséig lesz biztosítva, a Terézia utca irányába a gépjárműközlekedés lehetősége megszűnik, az utca mindkét oldala zsákutca lesz; a táblával korlátozott területre a lakók, áruszállító járművek és az építési forgalom hajthat be a 74. és 45. számú ingatlanok vonaláig. A zsákutca korlátozott területen kizárólag az ott lakók és üzlettulajdonosok részére ideiglenes parkolási lehetőség lesz biztosítva.

A Simor János utca 74. és 45. számú ingatlanok vonalától a Terézia utca irányába teljes lezárás lép életbe, a lezárt területre csak az építési forgalom hajthat be.

A lezárások eredményeként a Sissay közben megnövekedett építési forgalomra kell számítani.

A megváltozott forgalmi rendet közúti jelzőtáblák jelzik, kérjük közlekedjenek körültekintően, a megváltozott forgalmi rendnek megfelelően!

Városi sziluett
Széchenyi Terv Plusz Interreg Kisfaludy Széchenyi2020