Esztergom a Dunakanyar fővárosa logo
Indul a komposztáló igénylés

Indul a komposztáló igénylés

24. július 03. 09:31 szerda (3 napja)

Esztergom Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatot hirdet komposztálás ingatlanon belüli hasznosítására.

A pályázat kiírója: Esztergom Megyei Jogú Város Önkormányzata

Pályázat célja: Esztergom Megyei Jogú Városban a magáningatlanok területén egy komposztáló ládával természetesen és gazdaságosan szabadulhat meg a felesleges hulladéktól, javíthatja a termőföld termőképességét, mellőzheti a mesterséges tápoldatokat és költséget takaríthat meg.

Ennek érdekében jelen pályázat keretén belül kerti komposztáló láda hasznosítására hívjuk Esztergom Megyei Jogú Város lakosait, akik Esztergom Megyei Jogú Város területén kertes ingatlannal vagy kerttel, telekkel rendelkeznek, melyen a komposztáló láda hasznosítható, felhasználható.

Pályázati támogatásban részesíthető: Esztergom Megyei Jogú Városban bejelentetett lakó-, illetve tartózkodási hellyel rendelkező természetes személy, aki a pályázati felhívásnak megfelelően jelentkezik.

Egy pályázó csak egy pályázatot nyújthat be.

Pályázatonként 1 db 660 literes kerti komposztáló láda igényelhető. A korlátozottan rendelkezésre álló pályázati keretösszeg miatt az elbírálás során a pályázatok beérkezési sorrendjét vesszük figyelembe.

A Támogatott az alábbi előírásokat köteles betartani: A támogatás minden nyertes pályázat esetében 1 darab 660 literes műanyag komposztáló láda, melyet az átvételtől számítva 3 éven keresztül kell rendeltetésszerűen használni és így a termőföld termőképességét, minőségét javítani.

A pályázat benyújtására a rendelkezésre álló pályázati keretösszegig nyílik lehetőség.

A pályázatok elbírálása: A benyújtott pályázatokat folyamatosan, beérkezési sorrendben bírálja el a Bíráló Bizottság.

Pályázati kiírással kapcsolatos információk:

A pályázattal kapcsolatban további információ kérhető Esztergomi Közös Önkormányzati Hivatal Városüzemeltetési Osztálya alábbi e-mail címén (komposztalo@esztergom.hu) vagy a 06 33 542-008 telefonszámon.
 

IGÉNYLÉS LEADÁSA

Városi sziluett
Széchenyi Terv Plusz Interreg Kisfaludy Széchenyi2020