Esztergom a Dunakanyar fővárosa logo
Tájékoztatás mammográfiás szűrések kapcsán - meghibásodott szűrőkamion

Tájékoztatás mammográfiás szűrések kapcsán - meghibásodott szűrőkamion

24. július 08. 08:44 hétfő (8 napja)

FRISSÍTÉS:

A MammAlba Kft. tájékoztatása szerint meghibásodott a szűrőkamion, a továbbiakban 20/456-42-56-os telefonszámon tájékozódhatnak az érintett lakosok.

 

A Népegészségügyi Program keretében zajló, két évenként esedékes mammográfiás szűrővizsgálattal kapcsolatosan tájékoztatom, hogy Esztergom település vonatkozásában, a 45 - 65 éves korosztályba tartozó hölgy lakosok szűrővizsgálata tovább folytatódik. Az érintett hölgyek szűrésre invitáló levelet kapnak a MammAlba Kft. (székhely: Székesfehérvár, Virág B. út 5.I/1.) mozgó Emlőszűrő Állomásától, a Szent Borbála Kórházzal kötött megállapodásuk alapján.
A szűrőkamion ismét a Vaszary Kolos Kórház területén, az 5. számú épület mögött lévő parkolóban áll 2024. július 03-tól 2024. július 19. között munkanapokon.
A június hónapban meghibásodás következtében elmaradt szűrések pótlását a szűrőállomás 2024. augusztus 05-07. között vállalta. Azon hölgyek, akik ebben a másodkörben érintettek, ismét kapnak névre szóló meghívó levelet, mely az új időpontot is tartalmazza.

Városi sziluett
Széchenyi Terv Plusz Interreg Kisfaludy Széchenyi2020