Esztergom a Dunakanyar fővárosa logo
Ünnepi buszmenetrend

Ünnepi buszmenetrend

21. december 13. 08:34 hétfő

A karácsonyi, szilveszteri és újévi ünnepek, valamint az alap- és középfokú tanintézmények téli szünete körüli napokon Esztergom Város helyi közforgalmú menetrendszerinti autóbuszjáratait a 20/2021. (VI. 8.) EMMI rendelet figyelembevételével – az országos menetrendi naptárnak megfelelően, illetve egyelőre azt feltételezve, hogy a járványügyi intézkedések további szigorítást nem tesznek szükségessé – az alábbi közlekedési rend szerint közlekednek:

A Volánbusznál kialakult gyakorlatnak megfelelően, Esztergom Város helyi közforgalmú menetrendszerinti autóbusz-közlekedésében 2021. december 24-én (pénteken „SZENTESTE”) a helyi autóbuszjáratokat a szabadnapi menetrend szerint, járatleállításokkal közlekedtetik. A 2021. december 24-én (pénteken „SZENTESTE”) az utolsó járatok az alábbiak szerint indulnak:

Esztergom Város helyi közforgalmú menetrendszerinti autóbusz-közlekedésében 2021. december 31-én (pénteken „SZILVESZTER”) a helyi autóbuszjáratokat a tanszünetes munkanapi menetrend szerint, járatleállítások nélkül közlekedtetik. 

 

Városi sziluett
Széchenyi Terv Plusz Interreg Kisfaludy Széchenyi2020