Esztergom a Dunakanyar fővárosa logo
Hétfőn megkezdődik Pilisszentléleken a Hunyadi János utca felújítása

Hétfőn megkezdődik Pilisszentléleken a Hunyadi János utca felújítása

22. március 05. 23:30 szombat

2022. március 7-től a Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkatársai útfelújításokat végeznek Pilisszentléleken a Hunyadi János utcában. Az útburkolat cseréjére a település belterületén, az utcában található két buszmegálló közötti szakaszon kerül sor, a Hunyadi János utca és a Kossuth Lajos utca kereszteződésében található buszmegállótól, a Hunyadi János utca és a Pálosok utcája kereszteződésében lévő buszmegállóig tartó útszakaszon.

Ezen időszak alatt a buszok a Hunyadi János utca – Kossuth Lajos utca kereszteződésénél található buszmegállóig közlekednek, ott megfordulnak és onnan haladnak vissza az 1111. számú út irányába.

A felső aszfalt réteg felmarása előre láthatólag 2022. március 7-én a teljes szakaszon megtörténik, majd ezután ütemezetten kerül sor a csatorna fedlapok szintbe állítására.

Az aszfaltozás várhatóan 2022. március 21-én és 22-én kerül elvégzése. Ezen a két napon a gépkocsiforgalom elől részlegesen lezárásra kerül ez az útszakasz, így azon gépjárművel nem lehet majd közlekedni.

Kérjük a lakosság szíves türelmét a felújítási munkák idejére.

Városi sziluett
Széchenyi Terv Plusz Interreg Kisfaludy Széchenyi2020