Esztergom a Dunakanyar fővárosa logo
Megnyitó ünnepség

Megnyitó ünnepség

23. február 01. 10:40 szerda

Február. A remény hónapja. A sötét téli napok lassan, fokozatosan, de egyre biztosabban hosszabbodnak. A hóesés ígéretét magukban hordó felhők között bizonytalanul átragyogó napsugarak már a tavasz reményével cirógatják a hidegtől kipirosodott arcokat.

A tavasz – ősi toposz, lerágott csont, mégis örök igazság – mindig a megújulásról szól. A természet felébred szürke téli álmából, hogy ezernyi színével kápráztassa el a világot. A természettel együtt a város is ébredezni kezd, egyre több rendezvény, felújítás, építkezés veszi kezdetét. Formálódunk, csinosodunk. Folyton változunk és megújulunk.

A 2023-as év első nagyszabású, történelmi megújulása pedig nem más, mint a megújult, multifunkciós komplexummá átalakított sportcsarnokunk, a Suzuki Aréna ünnepélyes átadása lesz, mely február 4-én (szombaton) nyitja meg kapuit.

Ne maradjon le róla, legyen Ön is részese ennek az eseménynek! Ehhez nem kell mást tennie, mint az alábbi linken található űrlap kitöltésével regisztrálnia.

Fontos tudni, hogy a rendszer nem küld visszaigazolást, a szervezők az 500 fő után lezárják a regisztrációs lehetőséget.

Sportcsarnok Esztergom Megnyító Regisztráció

Városi sziluett
Széchenyi Terv Plusz Interreg Kisfaludy Széchenyi2020