Esztergom a Dunakanyar fővárosa logo
Hernádi Ádám polgármester

Hernádi Ádám polgármester

20. április 20. 15:01 hétfő

2019. októbere óta szolgálom Esztergomot - a választópolgárok felhatalmazásával - polgármesterként. Ismerem városom minden szegletét, az itt élők problémáit, a legapróbbtól a legnagyobbig. A történelem forgószele többször söpört át Esztergomon, és mindannyiszor károk tömkelegét hagyta maga után. Sajnos a rendszerváltás óta eltelt három évtized - néhány esztendő értékes munkáját leszámítva - sem hozta el a város számára azt a fejlesztéspolitikai, működtetési áttörést, ami minden eredmény alapja.

Jómagam és önkormányzatunk többségi képviselő csoportja ezen kíván változtatni, ennek érdekében dolgozunk, mert azt vallom, hogy nem elég az elődeinktől kapott értékeket, építészeti, vallási, kulturális örökséget megőrizni, de hozzá kell tennünk a magunk teljesítményét is.
Képessé kell válni arra, hogy a várostörténeti kiadványok lapjain a most büszkén megjelenített értékeink mellé majd odatehesse az utókor a mi teljesítményeinket is. Mindazt, amit mi esztergomiak álmodunk meg, mi építünk fel, mi használunk, és amit a jövő érdemesnek ítélhet arra, hogy megtartson.
A közösségépítés fontossága mellett ezzel a vezetői szemlélettel végzem munkámat Esztergomért.

Elérhetőségek

Telefonszám: +36(33)542-005

Fogadóóra: telefonos bejelentkezés alapján

Telefax: +36(33)413-808

Postacím: 2500 Esztergom, Pf. 92.

Email: varoshaza@esztergom.hu

Városi sziluett
Széchenyi Terv Plusz Interreg Kisfaludy Széchenyi2020